En valp till salu

På grund av allergi har vi en mycket trevlig tikvalp kvar. Hon är svart trefärgad med lång svans. 

Hon är av den mer aktiva typen, ganska hög i rang. Hon är orädd, nyfiken och har stort föremålsintresse. Hon är social, mycket kelig och kan koppla av på ett fint sätt. Hon är veterinärbesiktigad utan anmärkning och kommer att besiktigas om innan leverans. Hon var 8 veckor den 30/10. 

 

Till vi hittar rätt hem får hon den träning och den uppfostran vi ger våra hundar. Hon är duktig på att gå i koppel, är nära 100 % rumsren, följer med  lös var vi går, tränas i grundläggande nosework och har visat fina anlag för vallning. Hon springer frimodigt genom agilitytunneln och älskar skog och mark. Kommandot “kontakt” sitter liksom “sitt”. Hon är van vid och gillar andra hundar, katter, får, getter, hästar, höns och ankor. Hon gillar barn. 

Tror du att du kan erbjuda ett aktivt hem till denna lilla stjärna är du varmt välkommen att höra av dig på: info@alebogarden.se

För ett satsande hem kan vi eventuellt vara intresserade av ett fodervärdsupplägg. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »