Nya hemsidan är live

Efter att vi varit väldigt förtjusta i vår gamla hemsida i många år var det med lite sorg vi beslöt oss för att ändå göra om den i grunden för att skapa lite fler möjligheter. Arbetet har pågått sedan tidig vår, till och från och nu äntligen känner vi oss redo att lansera den. Webbutiken kommer att komma till inom kort. Just nu är vi väldigt glada att den äntligen är live. Kika gärna runt lite och se hur vi har det. 

Arbetet med en hemsida innebär många val. Vi har gjort några nya denna gång. Vi har delat mer på de olika delarna på gården och tillsalu sidor finns nu under respektive verksamhetsgren. Valpar under hundar och föl under respektive ras. Vi kommer också att flytta vårt nyhetsbrev för hundarna så att det hänger ihop med hemsidan lite tydligare. Vill du prenumerera på det kan du göra det från Aussiesidan eller från valpsidan. Tidigare har de delar där vi har haft flest internationella besökare varit på engelska. Nu är hela siten på svenska i grunden – men vi översätter hela siten till flera olika språk, för den som vill det. Vi hoppas att ni ska tycka att den nya sidan är lika spännande som vi gör. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »