Valparna har kommit!!

Så har valparna äntligen kommit! Hela åtta små juveler blev det. En merlefärgad hane och sju tikar, av vilka tre är merlefärgade och fyra är svarta trefärgade. 

 

Vi räknar med att dessa, precis som sina helsyskon i en tidigare kull, har stor arbetsvilja, en tydlig av och på knapp, blir sociala, trygga, barnvänliga och nyfikna. Syskonen ser också väldigt trevliga ut, vilket vi även tror att dessa kommer att göra. 

 

 

Valparna kommer att vara vana vid barn, andra hundar, katter, får, hästar, ankor och höns när de levereras. Vi matchar respektive valpköpare med valp för att det ska bli en så bra kombination som möjligt. Är du intresserad av en valp ber vi dig därför fylla i vår intresseanmälan nedan. Det går också bra att skicka ett mail på: info@alebogarden.se

 

 

Valparna är leveransklara 30/10, dvs första söndagen på höstlovet. 

 

De säljs självklart registrerade i SKK, veterinärbesiktigade, chipmärkta, vaccinerade, avmaskade, med dolda felförsäkring och med ett kit med foder för första tiden, liten matskål, valpkoppel, litet ben och leksak. De får också med sig en filt som doftar av mamma och kullsyskonen så de får en trygg övergång till sitt nya hem. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »