Underbara långhåriga kattungar

Vackra Stella har fått kattungar tillsammans med en mycket trevlig och lugn Ragdoll hane (till höger). Stella är en långhårig skönhet, en skölpaddfärgad korsning mellan Main Coon, perser och skogskatt. Vi har haft en kull tidigare med samma föräldrar och det blev helt bedårande kattungar som utvecklats till fantastiska familjemedlemmar, med lugnt temperament, alla keliga, vackra och med riktigt lång päls. 

Kullen består av fyra kattungar, två honor och två hanar. De blir alla långhåriga, är keliga, tillgivna och vana vid andra katter, barn och hundar. De är uppvuxna på foder av hög kvalitet och de är rumsrena,  veterinärbesiktigade, chipmärkta, vaccinerade (första sprutan) och avmaskade vid leverans. 

De får med sig 3 kg av det foder de är vana vid, en filt som doftar av mamman och syskonen, en leksak och en matskål. 

De är leveransklara 21/8 då de är 12 veckor gamla. Vi kommer att vara noga med var de hamnar. En katt kan bli mer än 15 år, så ett kattköp behöver vara genomtänkt. 

Balthazar

Balthazar är en svart helt bedårande hane. Hans överhår ser ut att vara gråa i manen och han blir nog därför aningen ljusare än sin bror nedan när han är vuxen. Han är nyfiken, kelig och helt underbar. Vi kan sitta i timmar och bara titta på hans upptåg, hur han smyger på syskonen och hur han upptäcker världen. 

Bellatrix

Bellatrix är en underbar sköldpaddsfärgad hona som ser ut att bli lik sin mamma. Hon är uppmärksam, full av lek och vilar sedan gärna i knäet för en stunds kel och mys. Hon spinner redan när hon hoppar upp i famnen och är den av kattungarna som tidigast insåg värdet av att vara kelig mot människor. Hon håller redan på att uppfostra oss att klia och klappa henne precis som hon vill ha det. 

Bernhard

Bernhard är en svart hane som är aningen mörkare än Bathazar. Han är lika långhårig, men överhåren ser ut att vara svartare och syns inte lika bra på bild. Han är något av en spelevink och han leker gärna herren på täppan med Bianca här nedanför.

Han är kelig, nyfiken och utforskar gärna omgivningarna till mammas förtret. En mycket personlig liten kattunge som får hjärtat att smälta. 

Bianca

Kullens lilla gråa tuffing som snabbt möter alla nyheter med samma goda humör och tillförsikt. Hon är säker på sig själv, hon är kelig, nyfiken, busig och alldeles underbar. Hon ser människor som en resurs och hon kommer troligen att bli lik sin helsyster som finns med i karusellen till vänster. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »