Aktivitetskalender

Häng med på vår adventskalender. Vi kommer att lägga ut en ny aktivitet varje dag som är enkel att göra tillsammans med din hund utan särskilda redskap, utrustning eller som tar mycket tid. Enkla, snabba aktiviteter att ta till när tiden inte räcker till eller som komplement till annan träning. 

 

Vi kommer att visa på självförtroendehöjande aktiviteter och aktiviteter som stärker ledarskapet. Vissa aktiviteter kräver hundens fulla koncentration, andra passar bra efter en löparrunda och åter andra  sänker hundens aktivitetsnivå. En del är lättare och andra svårare. En del kräver mer av dig, en del mindre. 

En lycklig hund har en uppgift, en hund med en uppgift är en lugn och trevlig hund. Genom att alltid ge din hund en uppgift skapar du förutsättningar för en god relation och en lycklig hund. Lycka till!

Följ kalendern på Facebook: Alebogårdens Aussies eller på Instagram: Alebogården 
Den finns också under vår utbildningssida: Välkommen valp 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »