AG Elizius – letar efter sin människa

AG Elizius – en chans för dig som vill vara med från början och bygga en livslång vänskap med denna underbara, sociala och tillgivna hingstunge. Han har stora fina rörelser, kan använda huvud och hals, har enorma välplacerade ögon och pappas breda panna. Han har  mammas enastående milda och lugna temperament och han älskar att lära sig nya saker. Han följer oss lös överallt. Han är högställd och väntas bli ca 155-157 cm. 

Han är van vid andra hästar, hundar, får, getter, katter, ankor och höns. Han följer gärna med på promenader, går över alla hinder vi erbjuder och är van vid saker hängande över kroppen. Han är okomplicerad i all hantering. 

 

AG Elizius är född i april 2022, han är brun. Han är e. Artic Black Breezer och u. JB Eliza. Läs mer på hans sida (AG Elizius – Alebogården (alebogarden.se)) och under “till salu”.

 

Se film på våra sociala medier eller via länken nedanför bilden. 

 

Se honom röra sig här.

 

Hör av dig på info@alebogarden.se eller WhatsApp 070-357 0393 om du vill veta mer. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »